joi, 21 februarie 2008

eclipsa

sunt in vacanta, dar doar in acte. practic lucrez in acelasi ritm tampit de pana acum. nimic nu e mai nasol decat sa ramai in urma. pe langa sentimentul ce planeaza in jurul tau (si anume: oare sunt prost?) esti fortat sa explici fiecarui prieten care te suna sa te cheme la o bere ca tu n-ai lucrat cand trebuia la proiecte si ca acum trebuie sa stai inchis in casa si sa produci. si asta cu statul in casa, alta porcarie.. iar ciclul noapte-zi este inlocuit cu ciclul "lucru - n-am chef".

pentru mine nu prea mai are importanta ce ora e. oricat ar fi, nu e nici tarziu, nici devreme. timpul nu se mai grupeaza in ore, zile, saptamani, si este in schimb cuantificat in doua variabile: X=de cand n-am mai dormit, respectiv Y=cat mai e pana la predare). cu cat Y e mai mic cu atat X tinde mai rpd spre infinit.

intelegi atunci de ce pt mine e foarte derutant cand sun sa fac chemare la o pizza si vocea cristalina de la celalalt capat imi spune: ne pare rau, nu mai lucram la ora asta... ce-are ora asta? cum adica? mi-e foame la dracu..

PS: la noapte e eclipsa totala de luna. eveniment fain in sine, dar cu planning temporal de toata jena. dupa ce ca incepe la 2:30, abia pe la 4 fara ceva incepe sa fie vizibila si dincolo de 5:30 are maximul. sfarsitul ar fi pe la 8 si un pic dimineata. toata magia evenimentului se risipeste in cascaturi plictisite. unele lucruri ar tb sa se intample mai rpd. doar unele.

Niciun comentariu: